İstmarina'da teslimler Ekim'de başlıyor!
İstmarina ciroyu katladı. İstmarina'nın ihalesini 1 milyar 335 milyon lira hâsılat taahhüdü ve 535 milyon lira Emlak Konut GYO payı ile kazanan Dap Yapı, AVM hariç ciroyu 1,4 milyar liraya çıkardı. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz "Ciro iki kat artacak" dedi İzmir'e 30 bin talep Dap Yapı'nın Emlak Konut GYO ile İstanbul Kartal'da inşa ettiği İstmarina projesinde sona gelindi. İstmarina'nın ihalesini l milyar 335 milyon lira hâsılat taahhüdü ve 535 milyon lira Emlak Konut GYO payı ile kazandıklarını hatırlatan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "AVM hariç yaptığımız ciro 1.4 milyar lira oldu. Toplamda 3 milyarın üzerinde ciro olacak, iki kat artacak" dedi. Toplam 1.6li birimden oluşan projede, şu anda teslime hazır 139 konut ve ofis satışta bulunuyor. Ziya Yılmaz, bu ofis ve konutları ödemeleri 2019'a erteleyen kampanyaya dahil ettiklerini söyledi. Kampanya kapsamında 31 Ekim'e kadar konut alanlar yüzde 5 peşinat ödeyecek. Peşinatın kalan yüzde 15'lik kısmı bir yıl sonra alınacak. Kalan yüzde 8o'lik bölüm banka kredisine dahil olacak. 120 ay vadeye yayılan kredi taksitleri Ocak 2019'da başlayacak.

TAKSİDİN YARISI KİRADAN GELECEK 
Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kredi taksitlerinin kira getirisiyle ödenebileceğini belirterek, "Ekim sonuna doğru konutları teslim etmeye başlıyoruz. Kampanya sayesinde küçük daireler krediyi ödeyebilecek getiri sağlıyor. Büyük daireler kredinin yarısından fazlasını ödeyebiliyor" dedi. Örneğin, satış fiyatı 547 bin lira olan daire için yüzde 5 yani 27 bin lira peşinat ödenecek. Kalan yüzde 15'lik peşinat 82 bin lira olarak bir yıl O Ziya Yılmaz, ilk defa İstanbul dışına çıkacakları İzmir projesinde maketin tamamlandığını, yakında lansmana çıkacaklarını söyledi. Şirket. İzmir'de 700 konuttu proje yapacak. Yılmaz, şimdiden ön talepte 30 bin kişinin başvurduğunu. İzmir halkından yoğun talep aldıklarını aktardı. sonra ödenecek. İlk 15 ay taksit ödemesi olmayacak, 16'ncı aydan itibaren aylık 6 bin 700 lira taksit ödenecek. Dairenin bugünkü kira değeri 2 bin 700 lira olurken, 1 yıl sonra kira 3 bin 100 liraya çıkacak. Böylece kira, taksitlerin yarısını karşılayacak" dedi.

HIZLI TREN İSTMARİNA'NIN İÇENDEN GEÇECEK
İstMarina'dan İstanbul-Ankara Hızlı Tren projesi de geçecek. Ziya Yılmaz, "Bir durak projenin içinde yapıldı. Ayrıca projede yarısı açık yarısı kapalı deniz manzaralı alışveriş merkezi ile birlikte otel, özel okul, özel hastane de bulunuyor" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181