Kartal Wings güncel fiyat! Ekim 2017
Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul ortaklığında hayata geçirilen Kartal Wings Ekim 2017 güncel fiyatları belli oldu. Kartal Wings projesinde dairelerin metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ila 5 bin 500 TL arasında değişiyor.

İstanbul Kartal'da 3 blok olarak tasarlanan Kartal Wings projesinde 9 adet dükkan bulunuyor. 8 bin 500 metrekare peyzaj alanı bulunan Kartal Wings projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire seçenekleri bulunan Kartal Wings projesi 278 adet konuttan oluşuyor.

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kartal Wings'te açık, kapalı ve çocuk havuzu, 2 sauna ve 2 fin hamamı, kafe, spor salonu, basketbol ve tenis kortu, açık ve kapalı çocuk parkı, yürüyüş alanları, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.

Kartal Wings teslim tarihi? Tıklayınız.

Kartal Wings nerede? Tıklayınız.

Kartal Wings iletişim!
Adres: Petroliş Mahallesi Serinkuyu Sokak Kartal İstanbul,Turkey
Telefon: 444 39 82
Web: kartalwings.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181