Kayı Şehri Kurtköy nerede? İşte lokasyonu...
MY Grup imzası ile hayata geçirilen Kayı Şehri Kurtköy projesi İstanbul'un hızla gelişen Kurtköy bölgesinde konumlandıırlıyor. Kayı Şehri Kurtköy projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 kilometre, E-5 karayoluna 6 kilometre, TEM otoyoluna 4 kilometre, Emsey Hastanesi'ne 4 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 5 kilometre, Teknopark'a 2 kilometre, Viaport  AVM'ye 3,5 kilometre, Marina'ya 9 kilometre mesafede yer alıyor. 

Kayı Şehri Kurtköy projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Dairelerin 120 ila 189 metrekare aralığında olduğu Kayı Şehri Kurtköy projesinde ağırlıklı olarak 2+1 daireler yer alıyor. 6 blok şeklinde tasarlanan Kayı Şehri Kurtköy projesi 250 daire ve dükkanlardan meydana geliyor. 



Kayı Şehri Kurtköy daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Kayı Şehri Kurtköy iletişim!
Adres: Kayı Şehri Kurtköy Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 90 Kurtköy - Pendik
Telefon: 444 55 91
Web: kayisehri.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181