Referans Kartal Towers fiyat!
Kiler GYO tarafından Kartal'da konumlandırılan Referans Kartal Towers projesinde daire fiyatları 248 bin liradan başlıyor.

31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluşan Referans Kartal Towers projesinde 1+1'den 5+1‘e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra 5+1, 4+1 ve 3+1 penthouse daire seçenekleri de yer alıyor. Anadolu yakasında hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde 1+1 daireler 49 metrekareden başlarken 3+1 daireler 155 ila 172 metrekare arasında değişiyor. Projede penthouse daireler ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca Referans Kartal Towers projesinde 9 metrekareden 93 metrekareye kadar değişen teraslar bulunuyor. Sosyal alanları ile ilgi gören Referans Kartal Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness ve pilates, dans stüdyoları, koşu ve yürüyüş parkuru da bulunuyor.


Yaklaşık bin kişinin yaşaması planlanan Referans Kartal Towers’ta çocuklar için özel sosyal aktivite alanları bulunuyor. 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alanın bulunuduğu Referans Kartal Towers kreş, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyun alanlarıyla çocuklu ailelere alternatifli eğlence alanları sunuyor.

Referans Kartal Towers nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Referans Kartal Towers iletişim!
Adres: Atalar Mahallesi Halit Paşa Cad. Şehit Hakan Kurban Sokak Kartal/İstanbul
Telefon: 444 5 111
Web: referanskartaltowers.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181