Satya Yayalar Pendik Satya Yapı imzasıyla yükseliyor!
Satya Yapı imzası ile hayata geçirilen Satya Yayalar Pendik projesi Pendik'te yükseliyor.

12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Satya Yayalar Pendik projesi 240 adet daire ve dükkanlardan oluşuyor. 1+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Satya Yayaylar Pendik'te dairelerin metrekareleri 70 ila 145 metrekare arasında değişiyor. 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Satya Yayalar Pendik projesinde yatırımcılar için 1+1, oturum amaçlı ev arayanlar için 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

3 bin metrekare alana konumlanacak 20 adet tivari ünitenin bulunduğu Satya Yayalar Pendik projesinde 70 metrekarelik 1+1 daireler, 145 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. 4 bloktan oluşan Satya Yayalar Pendik projesinde yüzde 70 yeşil alanı, açık/ kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, Fitness Center’ı, yürüyüş parkurları, kamelyası, süs havuzları, kapalı otoparkı ve özel peyzaj alanı bulunuyor.

Satya Yayalar Pendik teslim tarihi? Tıklayınız.

Satya Yayalar Pendik nerede? Tıklayınız.

Satya Yayalar Pendik fiyat? Tıklayınız.

Satya Yayalar Pendik iletişim!
Adres: Yayalar Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi 
No: 38 Pendik-İSTANBUL
Telefon: 444 9642
Web: satya.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181