Şebboy Konutları Sancaktepe projesi Satılık!
2 bin 255 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Şebboy Konutları Sancaktepe projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 

Yatay mimariye sahip olan Şebboy Konutları Sancaktepe projesinde 2+1 daireler brüt 100, net 70 metrekare ve 3+1 dubleksler ise brüt 125, net 105 metrekare olarak inşa ediliyor. Şebboy Konutları Sancaktepe projesi 53 adet konuttan oluşuyor.

36 adet 2+1 normal daire, 12 adet 2+1 çatı dubleks, 5 adet 3+1 bahçe dubleks ve 7 adet depolu dükkanın yer aldığı Şebboy Konutları Sancaktepe projesinde tasarımlı süs havuzu, çocuk parkı ve oyun alanı, fitness salonu bulunuyor.  BRY Yapı imzası ile butik konsepte sahip olan Şebboy Konutları Sancaktepe projesi 6 blok olarak tasarlanıyor.

Şebboy Konutları Sancaktepe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Şebboy Konutları Sancaktepe projesi fiyat? Tıklayınız.

Şebboy Konutları Sancaktepe projesi nerede? Tıklayınız.

Şebboy Konutları Sancaktepe projesi iletişim!
Adres: Samandıra Mah. Ulubatlı Hasan Cad. Gülsu Sok. No: 4 Sancaktepe/ İSTANBUL
Telefon : 0549 279 92 74

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181