Yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma imkanı!
Ofton İnşaat, eşsiz konumu, rahat nefes aldıran doğası ve sosyal imkanları ile İstanbul’un yoğunluğundan bunalan ve huzurlu bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Elysium Serenity Kandilli’de başlattığı kampanya ile %5 peşinat ödeyerek tüm bu ayrıcalıklara sahip olma imkanı tanıyor.

3 blokta 75 daire
Kampanya kapsamında daire fiyatının minimum %25’inin %5’lik kısmını peşin olarak, kalan kısmının ilk %10’unu ilk altı ay, ikinci %10’unu da ikinci altı ayda ödeyenler Elysium Serenity Kandilli projesinin sakinlerinden olacaklar. Ofton İnşaat, daire fiyatının kalan %75’lik kısmı için banka kredilerine yönlendiriyor.

Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli,3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 50.71– 125.9 metrekare arasında değişenalanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta,flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor.

Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede konumlanan Elysium Serenity Kandilli, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkeziile sakinlerine Kandilli’de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunuyor.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181