Antalya Döşemealtı Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor!
Döşemealtı Belediyesi, imar planlarında yer alan ancak bugüne kadar yapılmayan yolları inşa etmeyi sürdürüyor. Yeni yollarda sürücüler kadar engelliler, yayalar ve bisiklet sürücüleri için de düzenleme yapılıyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı bölgede yaya kaldırımları ve bordür taşı döşeme işlerini aralıksız sürdürüyor. Daha önce tek bir aracın geçebildiği, Yalınlı Mahallesi'ni Antalya - Korkuteli Karayolu'na ve Düzlerçamı Mesire Alanı'na bağlayan 1.200 metre uzunluğundaki yolda genişletme çalışmaları ile 2 metre genişliğinde yaya kaldırımı yapımına başlandı. 3 bin 500 metrekare kaldırım, 4 bin 500 metrekare bordür taşı döşenecek yol, yaklaşık 150 bin liraya mal olacak.

Kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi beklenen yol için mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.

Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181