Antalya Döşemealtı otogar projesi bu yıl başlıyor!
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeşilbayır Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden ve planlanan projeleri anlattı. Vatandaşların sorularını cevaplayıp, sorun ve istekleri dinledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla buluşuyor. Yeşilbayır Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Genç, yapımı süren ve planlanan projeleri anlattı, mahallelinin şikayet ve isteklerini dinledi.

Göreve geldikleri yaklaşık 3 yıllık süre içinde 400 km'nin üzerinde yeni yol açarak rekor kırdıklarını belirten Başkan Genç, önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde merkez mahallelerde toplam 850 bin metrekare sıcak asfalt kaplaması gerçekleştireceklerini söyledi.

100 km asfalt, 150 bin m2 parke taşı
Mahallelere doğa dostu ve çevreci özellikleriyle Avrupa standartlarında hizmet veren Parke Tesisinde üretilen 80 bin metrekare parke taşı döşendiğini vurgulayan Başkan Genç, önümüzdeki 400 günde ihtiyaç duyulan mahalle meydanları, mezarlık yolları, okul bahçesi ve ara yollara 100 kilometre asfalt, 150 bin metrekare parke taşı döşeneceğini söyledi.

Hastane kazandırıyoruz
İlçenin en büyük eksikliklerinden birinin hastane olduğuna dikkat çeken Başkan Genç, “Bu sorunu çözmek için gerekli adımları attık. Nitelikleri itibariyle Avrupa standartlarında projelendirdiğimiz Döşemealtı Hastanesi 11 bin 715 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 10 ay gibi bir sürede tamamlanacak. 75 yatak kapasiteli hastanemiz ilçenin ve yakın bölgenin tamamına hizmet verebilecek” dedi.

Yeni Otogar'ın adresi Döşemealtı...
Döşemealtı'nda yapılacak yeni otogar için 100 dönüm alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisinin yapıldığını kaydeden başkan Genç, bu yıl içinde projenin başlanmasının hedeflendiğini söyledi. Yeni Otogar'ın Döşemealtı'na yapılmasını önemsediklerini ifade eden Genç şöyle konuştu: “İlçemiz batı ve doğu çevre yollarının dağılım noktası. Otogarın yukarıya alınması bu noktada önemliydi. Bölgenin gelişimi anlamında çok büyük katma değer sağlayacağına inanıyoruz.”

Büyük projeler
Hepsi ilçede bir ilk olan büyük bütçeli yatırımlar arasında hastaneden, gençlik merkezine, kapalı pazar yerlerinden kent meydanına, parklardan ekolojik kreşe onlarca projenin devam ettiğini hatırlatan Başkan Genç, vatandaşların sorularını yanıtladı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181