Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hafriyat çalışmaları başladı!

Rüya Projede konut temelleri kazılıyor Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral’de hak sahiplerine verilecek konutların temel kazı çalışmaları başladı.

Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE inşaat tarafından yürütülen, yeni nesil kentleşmenin en güzel örneği olan Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev projede inşaat şantiyelerin kurulmasının ardından, öncelikli olarak hak sahiplerine teslim edilecek konutların temel kazıları başladı. Ekipler, hak sahiplerine yapılacak binalar için yoğun bir hafriyat çalışması yürütüyor. İş makineleri, proje alanında hummalı bir şekilde temel kazı çalışması yapıyor.

ALT YAPIDA SONA GELİNDİ
Avrupa Birliği (AB) Ufuk 2020 programından 5 milyon Avro hibe alan dev projenin etrafını çevreleyen 5 bin metrelik pano ve çit çalışması da tamamlandı. Projenin alt yapı imalatlarında ise sona yaklaşıldı. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları bu ay sonuna kadar tamamlanacak. Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan proje, alt yapı çalışmaları ile de Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. İlk defa bu kadar büyük çaplı bir yerleşim yeri projesinde binalardan önce alt yapı yapılıyor.

DÜNYA ÇAPINDA BİR PROJE
Kepez-Santral mahallelerinde dünya çapında bir kentsel dönüşüm projesi inşa edilecek. Meydanları, göletleri, müzeleri, yeşil alanları, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanlarıyla Antalya, son derece modern ve konforlu bir yaşam alanına kavuşacak. Kepez-Santral Mahallesi sakinleri, içinden geçen raylı sistem ile havaalanından hastaneye, Varsak’tan Işıklar’a istedikleri yere ulaşabilecek. Proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak. Proje tamamlandığında Kepez-Santral mahalleleri Antalya’nın en prestijli yaşam bölgesi olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181