Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde teslimler 2018'in ikinci çeyreğinde başlayacak!
Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 2023'e odaklanan Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörünün öneminin de günden güne arttığını söyledi. Hükümetin hayata geçirdiği dev projelere ek olarak ulaşım, kentsel dönüşüm, yeni nesil binalar gibi inşaat alanındaki gelişmelerin hem sektöre hem de istihdama katkı sağladığını vurgulayan Bıyıklı, "Huzurlu İnşaat olarak 2023'te ülkemizin, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefini önemsiyor ve çalışmalarımızı bu azimle sürdürüyoruz. Geldiğimiz noktada hayata geçirilen projeler gösteriyor ki, sektörümüz dünyayla rekabet edebilecek seviyede" dedi. Ülke olarak 2023 hedeflerimize yaklaşırken inşaat sektörünün kalite ve verimlilik boyutlarıyla sürekli gelişim gösterdiğinin altını çizen Bıyıklı, şöyle konuştu: "Güzel bir gelecek için sağlam yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı. İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında daha etkin bir rol alma sürecine girdiğimiz bu dönemde, hayata geçirdiğimiz projelerle birçok bölgeye değer kazandırıyor, vatandaşlarımıza da kazanç sağlıyoruz. Şu anda Beylikdüzü, Bostancı ve Güneşli bölgelerinde Huzurlu markasıyla projeler hayata geçiriyoruz. Bu arada Huzurlu Marmara Beylikdüzü projemizde anahtar teslimlerini 2018'in ikinci çeyreğinde gerçekleştireceğiz. 2018'i güçlü bir şekilde karşılamaya hazırız." Huzurlu İnşaat olarak yeni yılda Anadolu'da hayata geçirecekleri projelerin yanı sıra İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında yatırımların devam edeceğinin işaretini veren Bayram Bıyıklı, "Huzurlu İnşaat olarak 2023 hedeflerimize yaklaşırken üretme ve ülkemiz yararına atılacak her projede var olma gayreti içindeyiz. Bu bilinç ve duyarlılıkla 2023 hedeflerimize kararlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Huzurlu İnşaat'ın, Türkiye'nin geleceğine, milletimizin iradesine ve ülke ekonomimize güvenimiz tam. İnanıyoruz ki Türkiye, 2023 vizyonu kapsamında yoluna hız kesmeden devam edecek" şeklinde konuştu.

HUZURLU BOSTANCI PROJESİ BAŞLIYOR
Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara kalitesinin Bostancı'ya taşınacağını söyledi. Bıyıklı, projede 48 daire 2 dükkanın olacağını söyledi.

GÜNEŞLİ'YE 289 KONUTLUK YENİ TEMEL ATILIYOR
Bayram Bıyıklı, geleceğe duyulan güvenle yatırımların arttığını belirterek, Güneşli'ye de temel atacaklarını belirtti. Bıyıklı, projede 289 daire ve 12 ticari ünitenin olduğunu söyledi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181