Queen Central Park Bomonti'ye Mary Reynolds'lu lansman!
Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO, ikinci 10 yılının ilk projesi olan “Queen Central Park Bomonti” ile İstanbul’u taçlandırmaya hazırlanıyor. 2016’ya şehrin merkezinde premium konseptli yeni yaşam projeleri geliştirme hedefiyle başlayan Sinpaş GYO, yılın ilk projesini 4 Mart Cuma günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansman toplantısı ile beğeniye sundu.

Lansman toplantısına kraliçeye benzerliği ile tanınan oyuncu Mary Reynolds da katıldı. Queen Central Park Bomonti projesinin reklam çekimlerine katılan Mary Reynolds, ‘kraliçeleri bile kıskandıracak projenin yüzü olmaktan mutluluk duyduğunu’ belirtti.

Sinpaş GYO, ikinci 10 yılın vizyonu ile kent merkezlerinde de premium projeler geliştirecek
Queen Central Park Bomonti projesinin detaylarını paylaşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu yıl kent merkezlerine odaklandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“İlk 10 yılımızda İstanbul’un Sarıyer, Sancaktepe ve Küçükçekmece gibi gelişen bölgelerinde çevreye değer katan projeler geliştirmiştik. İkinci 10 yılımızda ise şehrin gelişmekte olan bölgelerinde üreteceğimiz projelerimizin yanı sıra, şehir merkezlerinde de premium projeler geliştirme vizyonunu taşıyoruz. Queen Central Park Bomonti bu vizyonun ilk örneği olacak. Ankara’da Çankaya ve GOP’da gerçekleştireceğimiz projeler de tıpkı Bomonti gibi, şehrin en değerli bölgelerinde cazibe merkezi olarak yükselecek. İstanbul’un çevresinde geliştirdiğimiz projelerle “kaliteli yaşam değeri algısını” Sinpaş GYO markamızla bu bölgelere taşımıştık. Bugün ise tüm bilgi ve birikimimizle şehrin çevresinde geliştirdiğimiz projelerdeki sosyal donatıları, kent merkezlerine taşıyoruz.”

Sinpaş farkıyla “şehrin içinde - şehrin dışında” yaşama konforu
Queen Central Park Bomonti projesinin Sinpaş’ın imzasını taşıyacak bir simge olacağını ifade eden Seba Gacemer, 1 milyar 250 milyon TL’lik yatırım değerine sahip Queen Central Park Bomonti ile şehir hayatına bakış açısını kökten değiştirecek bir rezidans projesini gerçekleştireceklerini belirtti.

İstanbul’un modern, seçkin ve tarihi dokusu özenle korunarak hızla yenilenen semti Bomonti’de yükselen Queen Central Park’ın lokasyonuna değinen Gacemer, “Şehrin nabzını tutan kültür ve sanat merkezlerine, köklü ve saygın eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomontiada’ya yürüme mesafesinde. Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi hem iş hem eğlence merkezlerine dakikalar içinde ulaşmak, İstanbul’da yaşayan herkesin ortak beklentisi” diye konuştu.

İstanbul’un merkezinde konforlu lüksün yeni adresi
Bir yandan Boğaz'a, bir yandan da tarihle geleceği buluşturan Tarihi Yarımada’ya hakim konumuyla da önce çıkan Queen Central Park Bomonti, huzuru ve konforu sunmasının yanı sıra ailelerin de tercih edebileceği eşsiz bir rezidans projesi olması ile fark yaratıyor.

Queen Central Park Bomonti’nin pek çok özelliğiyle şehrin merkezindeki en nitelikli proje olduğunu ifade eden Gacemer, “Şehir merkezinde yaşamayı arzu eden üst gelir grubuna aile yaşantısını en güzel şekilde yaşayacakları ortamı sağlıyoruz. Özellikle, Avrupa Yakası’nda şehrin karmaşasında bunalan aileler, daha konforlu bir hayat sürmek adına şehre uzak lokasyonlarda bir yaşam tercih ediyorlardı. Queen Central Park Bomonti, geniş terasları ve balkonları, birleştirilebilir veya ihtiyaca göre şekillendirilebilir modüler daire yapısı sayesinde bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde sağlayacak” dedi.

Kendine ait “Şehir Parkı” ve zengin sosyal yaşam
Kendine ait 10 bin metrekarelik “Şehir Parkı” ile şehrin tam kalbinde yeşillikler içerisinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunacak Queen Central Park Bomonti, şehir parkının içinde bulunan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabilme imkanı verecek. Proje, taçlı mimarisi, tamamı geniş balkonlu konutları, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “HIGHLIFE” temalı evleri sayesinde avantajlı yatırım fırsatı da sağlayacak.

Esnek mimari ile katma değerli yaşamın yeni adresi
Yüksek güvenlik ve hizmet konforuyla Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evlerine imza atan Queen Central Park Bomonti, toplam 26.000 m2’lik alanda yükseliyor. Modüler sistemin uygulanabileceği farklı yaşam seçenekleri sunulan projede 1080 modül bulunuyor. Derinliği 9 metreye ulaşabilen ve ister tek ünite, istenirse 4 ünitenin birleştirilebileceği farklı metrekarelerde yaşam alanları oluşturulabiliyor. Ev sahibinin tercihine ve ihtiyacına göre evi küçültme ya da büyütme şansı olabilecek. Proje, Eylül 2018’de teslim edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181