Vira İstanbul'da 220 bin TL'ye 2+1!
Gül Proje tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşası devam eden Vira İstanbul'da lansman fiyatları ile konut sahibi olma imkanı devam ederken, yüzde 6 indirim fırsatı ve ödeme kolaylıkları da mevcut.

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü Kavaklı'da Beylikdüzü Belediyesi'nden hasılat paylaşımıyla alınan arsa üzerinde yaşama geçirilen projede metrekare fiyatları 3.100 lira.

E-5 ve metroya 2 dakika mesafede, Kavaklı sahil ve denize ise sadece 3 dakikalık bir lokasyonda konumlanana Vira İstanbul'da voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. 

Vira İstanbul'da, 1+1 daireler 220 bin lira, 2+1 daireler 380 bin lira,3+1 daireler 460 bin lira ve 4+1 daireler 670 bin liradan başlıyor.

Vira İstanbul İletişim!
Adres: Kavaklı mahallesi, 34520 / BEYLİKDÜZÜ | İSTANBUL
Telefon: 444 9 485 – 444 9 GÜL
Web: www.viraistanbul.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181