Selçuk Çetin kimdir?
1961 yılında Ankara’da doğan Selçuk Çetin, ilk ve orta tahsilini Ankara’da, lise tahsilini İstanbul’da tamamladı. İdealist ve üretken kimliği ile ön plana çıkan Selçuk Çetin, 1981 yılında girdiği Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1985 yılında üstün başarı ile mezun oldu.

İdealist ve üretken kimliğini eğitim hayatına yansıtmak isteyen Selçuk Çetin, Altındağ Dörtyol, Solfasol’a öğretmen olarak iş hayatına başladı. 1986 yılından itibaren 9 yıl Solfasol İmam Hatip Lisesi’nde idarecilik, Altındağ Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde 6,5 yıl öğretmenlik yapan Selçuk Çetin, eğitim camiasında takdir edilen isim oldu.

SİYASİ HAYATI
Milli eğitimdeki görevlerinin ardından özel eğitim kurumunda yöneticilik yaparak eğitim hizmetlerine devam eden  Selçuk Çetin, sosyal kimliğiyle de ön plana çıkıp siyasete atıldı. İlk olarak AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilat Birimi Başkan Yardımcılığında bulundu.

Teşkilatçılığı ve halkla ilişkilerde gösterdiği üstün performans ile AK Parti yönetimi tarafından 2004 yılında aday gösterildi ve yüzde 60 oy ile Pursaklar Belediye Başkanı seçildi.

2009 ve 2014 seçimlerinde de Pursaklar Belediye Başkanı seçilerek oylarını yüzde 64’e çıkartan  Selçuk Çetin, Pursaklar’da ikamet edip üç çocuk babasıdır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181