Manhattan projeleri İzmir'de konut fiyatlarını arttırdı!
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, daha önce fiyat artışında İstanbul, Ankara, İzmir şeklinde olan sıralamanın, artık İstanbul, İzmir, Ankara şekline dönüştüğünü söyledi. Güleroğlu, "İstanbul'daki çok yüksek artış nedeniyle yatırımcı İzmir'e doğru kaydı. Son 2-3 yıldır Bayraklı ilçesi çevresinde yüksek katlı binalar yapıldı, Manhattan projeleri... Rakamı artıran kısım da o. 1+1 iş yeri 385 bin liradan başlıyor, 1 milyon liraya kadar gidebiliyor. Birçok rezidans tarzı yerler yapıldı. Buralar da 1,5 milyon gibi rakamlar konuşuluyor." dedi.

Bu fırsatı kaçırmayın!
Güleroğlu, ev almak isteyen küçük yatırımcıların konut kredisi faiz oranının yüzde 1,20'lerden yüzde birin altına düşmesini beklemesi nedeniyle ikinci el konut satışlarında da durgunluk olduğunu kaydetti. Güleroğlu, "Burada yatırımcının dikkat etmesi gereken bir nokta var, faiz oranları aşağıya indiğinde konut fiyatları da yukarı çıkacak, arzın talebi karşılayamamasından kaynaklı. Sonuçta küçük yatırımcının ev alacak kişilerin buna dikkat etmesi gerekiyor. Herkes piyasaların yatışmasını şakullemesini bekliyor. Bu fırsat değerlendirilmeli" dedi.

Son Dakika Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181