Alpiş Group'dan büyük işbirliği!
Yaptığı seçkin projelerle Bursa'ya değer katan Alpiş Group, kurumsallık örneği sergileyerek satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı. Değeri artan yeni cazibe bölgesi Yalova Yolunda inşa edilen ve birinci etabın kaba inşaatının bitirildiği Tuana Evleri projesi başta olmak üzere Alpiş Group'un tüm inşaat projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunu bundan böyle Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması üstlenecek. Alpiş Group'ta gerçekleşen imza törenine Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firma ortakları Selçuk Sukas ve Hakan Kılıçlar katıldı.

Alpiş Group'un, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile birlikte gücüne güç kattığını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "2016 yılına umduğumuz gibi çok iyi başladık. Öncelikle şu anda devam eden Tuana Evleri projemizi söz verdiğimiz tarihte bitirip konut sahiplerine teslim etmeyi istiyoruz. Daha sonra da Foresta Balat ikinci etabının hafriyat işleri bitti, orada inşaatlarımıza başlayacağız." dedi. İmza töreninde yer alan Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama ortaklarından Selçuk Sukas da "Kılıçlar Gayrimenkul Uluslararası Pazarlama ailesi olarak Bursa'nın lider markalarından biri olan Alpiş İnşaat projelerinin satış pazarlama organizasyonlarını üstlenmenin gururunu yaşıyoruz. Bu güç birliğinin öncelikle bizlere ve Bursa şehrine hayırlı olmasını diliyor ve Alpiş Group ailesine teşekkür ediyorum."

Bursa Şehir Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181