Bursanın Avrupa'ya açılan kapısı İstanbul Caddesi!
İstanbul Yolu Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD), TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde 6-10 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı olarak düzenlenen Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul fuarlarını ziyaret etti. İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz eş zamanlı gerçekleştirilen iki fuarın Bursanın inşaat sektöründeki zenginliğini sergilediğini kaydetti. Projelerin görücüye çıktığı stantlara katılımcıların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Altınöz "Burada birbirinden önemli projelere imza atan iş adamlarımızla yaptığımız görüşmelerde bölgemizin potansiyelinin farkında olduğu izlenimini aldık. Kısa bir süre sonra Bursanın Avrupa'ya açılan kapısı olacak olan İstanbul Caddesi, kalite standartları yüksek, güvenliği üst seviyede ve modern iş yerleri ve konut projeleriyle gelecek yıl gerçekleştirilecek fuarın yıldızı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

EL ELE VEREREK
Başkan Yakup Alûnöz İSSİAD'ın da her geçen gün gücüne güç kattığını belirterek "Kısa süre önce kurulmasına rağmen Bursa kamuoyunda önemli bir.yer edindik Bölgemizde faaliyet gösteren birçok önemli iş adamımız da derneğimizde görmek bizi mutlu ediyor. Bursanın kaderini değiştirmek için her kurumla ortak çalışmalar yürütmeye hazırız. El ele vererek burayı kısa süre içinde Bursanın cazibe merkezi haline getirebiliriz" şeklinde konuştu.

A Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181