Çelebi Köyü modern komplekse kavuşuyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir temasları kapsamında Çelebi Köyü Konağı’nı da ziyaret etti. Kaba inşaatı biten ve ince işçilikleri başlayan komplekste Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’le beraber incelemelerde bulunan Başkan Altepe, Çelebi Köyü’nün ihtiyacı olan muhtarlık binası, köy kahvesi, düğün salonu ve çeşitli hizmet birimlerini bünyesinde tutan çok amaçlı salonun en kısa sürede hizmete alınacağını söyledi. 300 metrekare taban alana sahip 2 katlı konağın kaba inşaatının tamamlandığını ve ince işçiliklerinin başladığını belirten Başkan Altepe, “Yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte bölgeye hizmet etmiş olacak. İnşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Katkılarından dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve ekibini teşekkür ediyorum” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçenin bir ihtiyacının daha karşılanması nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Bu tür çalışmaların bölge insanı açısından önemli olduğunu, Çelebi Köyü’ne yapılan konağın da halkın birçok ihtiyacının karşılanması noktasında aracılık edeceğini vurgulayan Çelik, ”Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her türlü yatırımı yerinde inceleyerek bize adeta çalışma azmi veriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olur inşallah” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181