Gemlik'te altyapı sorunları için toplantı yapıldı!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından düzenlenen Muhtarlara yönelik periyodik kahvaltılı basın toplantısı bir kez daha Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde yapıldı. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’da toplantıda hazır bulundular. Aksa Doğalgaz, UEDAŞ, BUSKİ ve Telekom gibi alt yapı kuruluşları müdürlerinin yanı sıra Gemlik Belediyesi Daire Müdür ve Amirleri de toplantıda yer aldılar.
  
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, alt yapı kuruluşları hedeflerinin neler olduğu konusunda istişarenin yanı sıra, kurumlar arası koordineli çalışmalar ile mahallelere daha fazla neler yapılabilir bu konuda görüşleri almak adına toplantıyı düzenlediklerini kaydetti. Muhtarların demokrasinin en uç birimleri olduklarını anlatan Refik Yılmaz, “Gemlik’in yaşam standartlarını yükseltmek, Gemlik insanını daha mutlu etmek ve hizmet kervanını eksiksiz yürütmek adına bu toplantıları periyodik hale getirdik. Bizler hep birlikte Gemlik halkının hizmetkârı olacağız” dedi. Merkezi hükümetin ilçeye yönelik önemli yatırımlarını da bir kez daha masaya yatıran Refik Yılmaz, Büyük Kumla Barajı, Bölge Hastanesi, 4 gölet projesi, toplu konut projesi, Adliye binası yapımı gibi önemli yatırımları detayları ile anlattı. Katırlı, Muratoba, Adliye, Güvenli gibi köylerin de faydalanacağı Umurbey Barajı konusunda da İsmail Aydın’ın büyük çaba gösterdiğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik tarihinde büyük hizmet ve yatırımlar bu dönemde gerçekleşti. Bu yatırımlarda bizim yanımızda olan ve büyük çaba gösteren İsmail Aydın vekilimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
  
Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da 2002 yılında iktidar olan Ak Parti’nin geçmişteki partiler gibi 4 yıllık 5 yıllık kalkınma planları değil, Türkiye’nin Kuruluşu’nun yüzüncü yıldönümünü işaret eden 20 yıllık kalkınma planı hazırladığına dikkat çekerek, bu yolda hedeflenen hizmet ve yatırımların yüzde 80’ninin gerçekleştiğine vurgu yaptı. Gemlik Belediyesi’nin bin 200 konutlu toplu konut hamlesine TOKİ gelmek suretiyle katkı konulacağını müjdeleyen İsmail Aydın Umurbey Barajı konusunda da önemli aşamalar elde ettiklerini belirtti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ve muhtarları tebrik eden İsmail Aydın, muhtarlara yönelik olarak da, “Vatandaşlar ile hizmet konusunda ilk kademe sizlersiniz. Sizlerin, mahallenizin sorunları bizler için çok önemli” dedi.
  
Alt yapı sorunları konusunda görüşlerin, eksikliklerin, dilek ve temennilerin istişare edildiği toplantıda, Kurşunlu Doğalgaz çalışmalarının 2018 yılında başlanacağı ifade edilirken, Karacaali Narlı Sahil Kesimi doğalgaz çalışmalarının da kıyı kenar kanunu ve yeni imar planlarındaki sıkıntıların giderilmesi ile çözülebileceğine dikkat çekildi. Elektrik, internet alt yapısı, BUSKİ çalışmaları gibi konularda da sıkıntılar konusunda notlar alındı. Toplantı sonunda İsmail Aydın ve Refik Yılmaz, muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181