Gürsu Bediyesi Toki yolunda çalışmalarına devam ediyor!
Gürsu Toki konutlarına ulaşımın sağlandığı Dışkaya yolundaki çalışmalar devam ediyor. Gürsu Toki konut alanında yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyemiz hizmet alanına giren Toki konut alanında yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentilerini dinleyerek ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretiyoruz. Yeni oluşan bir yerleşim yeri olması dolayısıyla yaşanan sorunları büyük oranda çözüme kavuşturduk. İhtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.

Dışkaya’nın Gürsu merkeze bağlantısının yanında; Dışkaya, İpekyolu, Ericek, Fındıcak, Şükriye, Fevziye, Hamidiye, Katırlı, Muratoba, Umurbey ve Engürücük Mahalleleri’nin de kullandığı 10 kilometrelik yolda yapılan çalışmayla, Gürsu’nun Gemlik ile bağlantısını sağlayan yolda da kalite yükseltilmiş olacak.

Gürsu Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181