Bakyapı Prestij Hayat projesi geliyor!
Bakyapı Prestij Hayat projesi Bursa Osmangazi Demirtaş'ta inşa edilecek. 17 bloktan oluşacak olan Bakyapı Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan oluşacak. 

Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının yer alacağı Bakyapı Prestij Hayat projesi 195 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olacak. 62 bin metrekare alanada yükselecek olan Bakyapı Prestij Hayat projesinde ÇED raporu değerlendirilmesi ile çalışmalara başlanacak.

506 adet 2 oda 1 salon dairenin yer alacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde 1012 adette 3 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bakyapı Prestij Hayat nerede? tıklayınız

Bakyapı Prestij Hayat teslim tarihi için tıklayınız

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181