Japon yetkililer Çanakkale 1915 Köprüsü için geldiler!
Japon yetkililer köprü için Çanakkale'de Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaat projesi ile ilgili bilgi almak amacı ile Çanakkale'ye gelen Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkilileri Çanakkale İl Özel İdaresini ziyaret etti. Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkilileri Çanakkale İl Özel İdaresini ziyaret etti.

18 Mart 2017'de temeli atılacağı ifade edilen Çanakkale 1915 Köprüsü İnşaat Projesi kapsamında Çanakkale'ye gelen Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkilileri, yapılması planlanan Çanakkale 1915 Köprüsü'nün çevresi hakkında bilgi almak amacı ile Çanakkale İl Özel İdaresini ziyaret etti. Tamamlayıcı Çevre Veri Toplama Etüdü ve Mevcut Yol ve Trafik Etütleri hakkında konuşulan toplantıda, köprü etütlerine katkıda bulunmak amacı ile Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı yetkililerine bilgiler verildi.

Çanakkale Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181