Ağaoğlu Türkiye'de yatırıma devam dedi!
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısında 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini kmadı. Nisan ayında paralel bürokrasinin kendisini yıldırdığım, artık Türkiye'de iş yapamaz hale getirdiğini belirten Ağaoğlu, Türkiye'de devam eden projelerini tamamladıktan sonra, Türkiye'de iş yapmayı bırakacağını belirtmişti. Ali Ağaoğlu basın toplantısında, "Benim bürokratik oligarşi dediğim buydu. Maalesef bürokrasinin birçok kilit noktasına adam yerleştirerek ekonominin gelişmesini engellediler" diye konuştu. Ağaoğlu, paralel yapının ortadan kaldırılmaya başlamasıyla iş dünyasının önündeki engellerin artık kaltığını belirtti.

Ali Ağaoğlu, hukuksuz iptal kararını veren hâkimlerin görevden el çektirildiğini, bazılarının ise tutuklandığını ifade etti. Türkiye'de yatırım yapmaya devam edeceğini vurgulayan Ağaoğlu, "Yapmamız gereken işimize eskisinden daha büyük gayretle devam etmek. Şimdiye kadar 1 çalışıyorsak, şimdi 3 çalışacağız ve daha iyisini yapacağız. Devlete de, hükümete de, millete de sonuna kadar güveniyorum. Hiç fire vermeden yatırımlara devam ediyoruz" diye konuştu. Ali Ağaoğlu, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinde 3 milyar dolarlık, enerji alanında ise 1 milyar dolarlık yatırımlarının devam ettiğini dile getirdi.

Ekonominin çarklarının dönmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirten Ağaoğlu, "Dönem kazanma değil, döndürme dönemi. Gerekirse kârlardan fedakarlık yapacağız" dedi.

HaberTürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181