Aziz Yıldırım "O" arazi için Fenerbahçe Koleji'nin arsasını verecek!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için, suskunluğunu bozup kollarını sıvayarak hızlı biçimde yeniden çalışmalara başladığından söz etmiştik. Haklı çıktık. Yıldırım, Dereağzı Tesisleri’nin arazisini almak için harekete geçti. Bunun için de öncelikle Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arsayı vermek istiyor. 70 milyon TL’ye alınan kolej arazisinin şu anki değeri 150 milyon TL. Aziz Yıldırım, imar değişikliği yapılması halinde arsanın değerinin 350 milyon TL’ye ulaşabileceğini vurguluyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin kulübe kazandırılması ve Dereağzı Tesisleri’nin bulunduğu arsanın tapusunun alınması için temaslarda bulunan Yıldırım, Samandıra’da 200 dönümlük yerin tahsisi için Milli Emlak’tan olumlu yanıt aldı. Antalya Belek’te yatırım amaçlı arsa alan yönetim, Kayseri Erciyes’teki arazi için de görüşmelerini sürdürüyor.

Rakip Alanyaspor
F.Bahçe bugün deplasmanda Alanyaspor’la karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Arena’da saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN Sports 1’den yayımlanacak. Maçta hakem Ali Balabıyık düdük çalacak. Sarı-Lacivertliler’de kart cezalıları De Souza ve Hasan Ali Kaldırım’ın yanı sıra sakatlıkları süren Volkan Demirel ve Simon Kjaer forma giyemeyecek.

Cumhuriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181