İşte 12 soruda Fuzulev Sistemi!
Tasarrufa dayalı faizsiz sistemle bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Fuzulev, 30'a yaklaşan şube sayısı ve 250 çalışanı ile gayrimenkul piyasasını canlandıracak '350 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olun' kampanyasına imza atıyor.

BEKÂRLARI EVLENDİRİYORUZ
Yıllardır küçük birikimleriyle ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenlere seslenen FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal," Türkiye bir fırsatlar ülkesidir. Bizler de bütçesini zorlamayan taksit seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlara ayda sadece 350 lira ödeyerek, belli bir projeye hapsetmeden daha erken ev sahibi yapma seçeneği sunuyoruz" dedi. Türkiye'nin her yerinden Fuzulev'in çağrı merkezini arayanlara seçenekler sunduklarını kaydeden Akbal," Kiradan kurtulmak isteyenler kadar evlenme hazırlığı yapan bekârlar için de ödeme seçeneklerimiz mevcut. Sosyal dinamikleri hayata geçiren sistemimiz sayesinde gençlerimizi hem tasarrufa yönlendiriyoruz hem de büyük bir darboğaza girmeden ev sahibi olmalarını sağlıyoruz' diye konuştu. Grup olarak 1992 yılından bugüne otomobil kampanyaları düzenlediklerini dile getiren Akbal, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yaptık. Konut projesi üretiminin yanı sıra halkın büyük ilgi gösterdiği tasarrufa dayalı faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev sahibi olma sistemini geliştirdik.

5 BİN LİRASI OLANA EV
Bugün 5 bin lirası olan bu sistemin içine kolaylıkla girebiliyor. Güvene dayalı FuzulEv sistemi ile ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

12 soruda Fuzulev Sistemi
1-İstediğimiz her yerden ev sahibi olabiliyor muyuz?
Türkiye'nin her yerinden teslimat zamanı geldiğinde dilediğiniz evi alma konusunda sizlere destek sağlanıyor.

2-350 liraya taksitle kaç ayda ev sahibi olmak mümkün?
Ayda 350 lira taksit ödeyerek 120 aylık vadede ev sahibi olma şansınız var.

3-Evi hemen teslim ediyor musunuz?
Kampanyalarda dahil olunan vade seçeneğine ve ödeme koşullarına göre noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda ilk aylarda da ev sahibi olunabiliyor.

4-Evler nerede ve fiyatları kaç liradan başlıyor?
Fuzuev kampanyalarında Türkiye'nin her hangi her yerinden ev sahibi olmak mümkün. Vatandaşın bütçesine göre hesaplamalar yapılıyor ve kampanyalara o şekilde katılım sağlayabiliyor, yani bütçeyi öncelikle vatandaşlar belirliyor.

5-Peşinat yok deniliyor, doğru mu?
Tercih tamamen vatandaşların bütçesine bağlı olup, kampanyalara peşinattı veya peşinatsız da katılım sağlanabiliyor.

6-Kaç aylık vadelendirme yapılıyor?
Kampanyalar 40-60-80-100-120 aya varan vadelerden oluşuyor.

7-Hizmet bedeli alınıyor mu? (organizasyon ücreti)
Katılım sağlanan kampanyaya göre cüzi miktarda bir ücret talep ediliyor.

8-Şirkete nasıl güvenebiliriz? 
FuzulEv 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Fuzul Grup güvencesi altında hizmet veriyor. Bu zamana kadar 50 bine yakın kişiye teslimat yapan şirket, kampanyalarına katılanlara herhangi bir olumsuz süreç yaşatmadı.

9-Kampanyaya dahil olanlar vade sonuna kadar beklemek zorunda mı?
Vade sonuna kadar bekletme söz konusu değil. Kampanyaya göre en geç vade yarısında ev teslimatı gerçekleşiyor.

10-Vatandaşlar taksitleri ödeyemezse ne yapılıyor?
Taksitlerini ödeyemeyenler şirket temsilcilerine önceden haber verirlerse belirli bir süre taksit dondurma işlemi gerçekleştiriliyor.

11-Kampanyadan ayrılmak isteyenler olursa yaptıkları ödemeleri alabiliyor mu?
Organizasyon bedeli dışında, varsa peşinatın ve diğer tüm taksit bedeli geri ödeniyor.

12-Çekilişler ne zaman ve ne şekilde yapılıyor?
Çekilişler, her ayın son haftası, FuzulEv'in İstanbul Fatih'teki genel merkezinde noter huzurunda yapılıyor ve dileyen herkes çekilişi izlemeye gidebiliyor. 

Mehmet CANITATLI/Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181