Fuzulev'den 'İzmir ev sahibi oluyor' kampanyası!
Kurulduğu günden beri vatandaşların faizsiz bir şekilde imece usulü ile ev sahibi olmasını sağlayan Fuzulev'in Ege Bölge Müdürü Süleyman Sezer ile Fuzulev'in projelerini ve hedeflerini Yeni Gün İzmir'e anlattı. Ağustos ayı içerisinde meslek gruplarına özel kampanyalar düzenleyeceklerini ve çok sayıda insana ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Sezer, "Türkiye genelinde devam eden 'Türkiye ev sahibi oluyor' kampanyamızı 'İzmir ev sahibi oluyor' olarak bölgemize taşıyoruz. Kampanyayı bölgedeki diğer illerde de devam ettiriyoruz. İzmir ev sahibi oluyor kampanyamızla birlikte yaklaşık 100 evi ziyaret ettik. Müşterilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik. Kayıtlı müşteri sayımız her geçen gün artıyor. Bugüne kadar binin üzerinde insanı ev ve araç sahibi yaptık. Kayıtlı müşteri sayımız bölgede 10 bini geçti. Yapılan çalışmalarla bu sayı her geçen gün artıyor. İnsanların faize, vade farkına ve bankaya bulaşmadan ev ve araç sahibi olmalarını sağlayan bu sistem çok sevildi. Bu sistemle binlerce insan ev sahibi oldu. Olmaya da devam edecek. İzmir ev sahibi oluyor kampanyasının ana argümanlarından birisi de bu" dedi.

FuzulEv İzmir Şubesi açıldığı günden beri ne gibi çalışmalar yaptınız?
FuzulEv İzmir Şubesi açılalı yaklaşık 8 ay oldu. Bu süreçte toplam 23 tane kahvaltı programı yapıldı. 8 tane kahve günü düzenlendi. Paneî, söyleşi ve bilgilendirmeler zaten devamlı yapılıyor. Şubemiz olmayan illerde 17 tane bilgilendirme toplantısı yapıldı. 5 binin üzerinde esnafı ziyaret ettik. 50'yi aşkın STK, vakıf ve dernek ziyaretlerimiz oldu. Basın yoluyla birçok kez kendimizi anlatmaya çalıştık.

Zabıtalara özel kampanya
Her ay çeşitli meslek kuruluşlarına özel kampanyalarımız oluyor. 8 ay içerisinde pek çok kampanya yaptık. Zabıtalar Haftası olduğu için Ağustos ayının ikinci haftasına kadar İzmir'de zabıtalara özel kampanyamız olacak. Yüzde 15 civarında bir indirim uygulayacağız. Öte yandan bölgemizde açtığımız yeni şubeler var. Denizli şubemizi açtık. Ay sonunda Antalya şubemizi açıyoruz. Önümüzdeki günlerde Bornova şubemizi açmayı hedefliyoruz. Şube sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Ramazan ayı içerisinde evlerde 27 tane iftar programı yaptık. 8 tane genel iftar düzenledik. 16 sahur programı yaptık. Ramazan ayında toplam 2500 kişiye ulaştık. Bunun dışında ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Türkiye genelinde devam eden "Türkiye ev sahibi oluyor" kampanyamızı "İzmir ev sahibi oluyor" olarak bölgemize taşıyoruz. Kampanyayı bölgedeki diğer illerde de devam ettiriyoruz. İzmir ev sahibi oluyor kampanyamızla birlikte yaklaşık 100 evi ziyaret ettik. Müşterilerimize çeşitli hediyeler takdim ettik. Kayıtlı müşteri sayımız her geçen gün artıyor.

Kayıtlı müşteri sayınız hakkında bilgi verir misiniz?
Bugüne kadar binin üzerinde insanı ev ve araç sahibi yaptık. Kayıtlı müşteri sayımız bölgede 10 bini geçti. Yapılan çalışmalarla bu sayı her geçen gün artıyor. Bunun yanında toplamda 100'ün üzerinde fahri temsilcimiz var. "15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından milletimizin alanlarda devam ettirdiği demokrasi nöbetlerine FuzulEv olarak destek veriyoruz. Devletimize, hükümetimize, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza herkes gibi destek olduk. Milli iradanlarda hazır bulunduk. Üzerlerinde milli iradeye saygı yazan balonlar dağıttık. Meydanlardaki binlerce katılımcıya çay ve kahve ikram ettik. Bu desteği vermeyi sürdürüyoruz. Perşembe günü İzmir'de yapılacak darbe karşıtı mitinge de destek vereceğiz. Mitingleri hangi partininn organize ettiği önemli değil. Önemli olan hep birlikte darbelere karşı durabilmek. Milli iradenin yanındayız." Fahri temsilcilerimiz dışarıdan çalışma yaparak bize destek veriyor. Böylece yüzlerce personelimiz olmuş oluyor. Müşterilerimize faizsiz sistemi detaylıca anlatıyoruz. İnsanların faize, vade farkına ve bankaya bulaşmadan ev ve araç sahibi olmalarını sağlayan bir sistem. Bu sistemle binlerce insan ev sahibi oldu. Olmaya da devam edecek. İzmir ev sahibi oluyor kampanyasının ana argümanlarından birisi de bu.

Hedef 10 bin kişiye ulaşmak
8 aydır sürdürdüğümüz çalışmaları Ağustos ayında hızlandırdık. Farklı etkinliklere imza atmaya hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Konya'da Ege Bölge Toplantısı düzenledik. Orada bütün şubet Süleyman Sezer müdürlerimiz ile istişare ederek Ağustos ayının programını çıkarttık. Esnafımıza ve sanayi kuruluşlarımıza ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Ağustos ayı içerisinde 10 bin aiîeye daha ulaşmayı hedefliyoruz. Amacımız onlara faizsiz sistemi anlatmak. Sonuçta bunun kararını vatandaşımız verecek. Şubelerimiz hafta sonları dahil olmak üzere gün boyu açık. Hafta sonları kahvaltı etkinliklerimiz ile sistemimizi vatandaşlara anlatıyoruz. Her akşam ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Dediğim gibi hedefimiz Ege'de 10 bin kişiye daha ulaşmak. Her geçen şubelerimiz, personelimiz ve müşteri sayımız artıyor. Talep var. Talep oldukça etkinliklerimizi artırıyoruz. İlçelerimizi ziyaret edeceğiz. Kemeraltı esnafına bu ayın sonunda bir program yapmayı hedefliyoruz. Esnafımızı sistemle ilgili bilgilendireceğiz. Amacımız sistemin duyurulması.

 İzmir bu sistemi sevdi diyebilir miyiz?
Bu sistem imece dediğimiz, bayanların altın gününe benzer bir sistem olduğu için çok seviliyor. Bu aslında Anadolu'dan çıkan bir proje. Bu projeyi millet kendisi yaptı diyebilirim. Biz sadece bunu işliyoruz ve kurumsal haliyle uygulamaya çalışıyoruz. 24 yıldır bu işin içindeyiz. Bugüne kadar teslimat sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Başarımızı bundan sonraki süreçte de devam ettirmek istiyoruz. Önemli olan çok insana ulaşmak. Birçok insanımız bu sistemi bilmiyor. Ama bu sistemi tanıyınca seviyor. İnsanların gün mantığı ile faize bulaşmadan ev sahibi olmasını istiyoruz. Evet, İzmir bu sistemi sevdi. 

Doğukan Fikri FİDAN/Yeni Gün İzmir Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FITNAT KILIÇ 7 yıl önce

Çok hayırlı bir yapıyorsunuz herkesi ev sahibi yapmak yuva oluşturmak çabalarını zı taktir ediyor ve başarılarınız in devamını diliyorum saygilarimla

Avatar
Nuri kaynaci 7 yıl önce

Merhaba nasıl ev sahibi olunur

Avatar
Habibe güney 5 yıl önce

İzmirin nerelerinde yapılacak evler

Avatar
Habibe güney 5 yıl önce

İzmirin nerelerinde yapılacak evler

banner182

banner181