Yunusoğlu İnşaat 2017'yi yatırım yılı ilan etti!
İzmir'in 44 yıllık inşaat şirketi Yunusoğlu İnşaat A.Ş 2017 yılını "yatırım yılı" ilan etti. Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Yunus Yunusoğlu, şöyle devam etti: "Ülkemiz böyle zor bir dönemden geçerken yatırımlarımızı yavaşlatmayı asla düşünmedik. Daha önceki yıllarda da, gecelik faizlerin yüzde binlerle iki binlerle ifade edildiği dönemlerde bile yatırımlarımıza devam ettik. Bu sebeple bugünlerde yapılacak olan yatırımların firmamız ve ülkemiz açısından getirişinin yüksek olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda Gaziemir'de 150 bağımsız bölümden oluşan 'Prestige Gaziemir' projemizi hayata geçirdik. Proje şu an temel aşamasında olup yaklaşık 35 bin metrekare inşaat alanı ile bölgedeki en büyük proje konumunda bulunuyor. Prestige Gaziemir Projemizi 18 ay gibi kısa bir dönemde bitireceğiz. Şu anda Çeşme'de inşa ettiğimiz Dalyan Prestige ve Sahil Konakları 2'nci etap projelerimiz bitmek üzere olup, bu projelerin bazı etaplarında yaşam başlamış bulunmaktadır."

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181