Kentya Konutları'nda yaşam başladı
Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe'de geçtiğimiz yıl başladığı yeni konut projesi Kentya Konutları'nı 15 ay gibi kısa bir sürede bitirdi. Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu; kent insanının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış, iç mekânlarında olduğu kadar dış mekânlarında da şık ve konforlu ayrıntılara özen gösterilen projeye yoğun ilginin olduğunu dile getirdi. Üç blokta toplam 26 konuttan oluşan; yüzme havuzu, sauna, fitness ve sinema salonu, çocuk oyun alanı gibi olanaklara sahip nezih sitede şu an 13 dairede yaşam başlamış durumda. Konut satışlarında da çok iyi bir yere gelindiğini belirten Yunusoğlu, "Kentya Konutları ile bu kente yakışan, bu kentin insanın ihtiyaçlarını karşılayabilecek, kent hayatının karmaşasından uzak, yaşayan, nefes alan bir konut projesini daha hayata geçirdik. Projemiz İzmir'in muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün bir tarzı yansıtarak, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açtı" şeklinde konuştu.

Kentya Konutları'nın metropol yaşamından kopmadan sakin ve huzurlu bir yaşam alternatifi sunduğunu ifade eden Yunusoğlu, "Güvenli, modern ve estetik değerleri, huzurlu bir yaşam tarzını öne çıkaran projemiz, birinci sınıf işçilik ve malzemenin getirdiği kalite ile siteye özgü yaşam alanlarının en optimum şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. Şu an konutlara yoğun bir talep söz konusu. Satışı gerçekleşmemiş sadece 6 daire kaldı. Karşılaştığımız yoğun ilgiye bakılırsa yakında bu konutlar da sahiplerini bulacaktır" dedi.

Hürriyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181