Emlak Konut Kocaeli Körfezkent ihalesi 29 Haziran'da!
Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfezkent'te 35 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan ticari ünite inşaatı ve çevre düzenlemesi ihalesi 29 Haziran'da yapılacak. İhale, “Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği”ne uygun olarak, “Açık İhale Usulü” ile 29 Haziran Perşembe günü saat 14.30’da yapılacak

İnşaat yapım işi ihalesi ile ihale sonucunda düzenlenecek olan sözleşme, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu’na tâbi değildir. Ayrıca ihale, Uluslararası bir ihale de değildir. 



- Yerli gerçek veya tüzel kişi İstekliler tek başlarına ihaleye katılabilecekleri gibi, kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle de ihaleye katılabilirler.
- Yabancı gerçek veya tüzel kişi İstekliler tek başlarına veya yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişiler ile iş ortaklığı veya konsorsiyum oluşturmak suretiyle ihaleye katılamazlar. Ancak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilgili mevzuatı çerçevesinde, Türkiye’de oluşturacakları “Yerli Tüzel Kişilik” olarak ihaleye katılabilirler.
- İhale dosyası, Şirketin aşağıda belirtilen adresinde 09.00-17.30 saatleri arasında bedelsiz olarak görülebilir veya 1.000,00 TL bedel karşılığı satın alınabilir. İhaleye teklif verecek İstekliler’in, ihale dosyasını satın almaları zorunludur.

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181