Sofa Loca projesi detayları !
Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olan SofaLoca, yüzde 70'i peyzaja ayrılan 18.228 m2'lik alan üzerinde inşaa edilmekte olup, Eskişehir yolu üzerinde yer almaktadır.

Başkent Üniversitesi Kampüsü'nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor. Aile öncelikli bir konseptın benimsendiği proje, geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip, farklı tipte 150 lüks konutu, akıllı ev anlayışı, zengin peyzajı ve çevreci donatıları ile günümüz standartlarının ötesinde çok özel bir yaşam sunuyor. Ankara'nın yeni locası SofaLoca, açılır kapanır yüzme havuzu, şelale ve süs havuzları, bitki alanları, çocuk oyun alanları, fitnesscenter, sauna ve Türk Hamamı gibi ayrıcalıklarıyla Ankara'da örnek teşkil edecek bir konut yaşamına sahip.

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181