Serena Williams 6.7 milyon dolarlık malikane satın aldı!
Tenis dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak kabul edilen Serena Williams, yeni hayatına yeni bir evde devam edecek.

Bir süre önce Alexis Ohanian ile evlenen ve geçtiğimiz ay bir bebek sahibi olan Williams, genişleyen ailesi için yeni bir malikane satın aldı. Tam 23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran Serena Williams, Beverly Hills'teki yeni malikanesi için tam 6.7 milyon dolar ödedi. Serena Williams geçen yıl en çok kazanan kadın sporcular listesinde kasasına giren 28.9 milyon dolarla ilk sırada yer almıştı.

Serena Williams'ın satın aldığı ev bu yıl içinde inşa edildi. İşte tenis efsanesi Williams'ın Reddit'in kurucu ortaklarından olan kocası Aleşis Ohanian ve onunla aynı adı taşıyan minik kızı ile birlikte oturacağı yeni evi.

En Son Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181