Yelkenciler ‘Bosphorus Cup Nurol Life Kick-Off' partisinde bir araya geldi!
Yelken tutkunlarının ve spor meraklılarının heyecanla takip ettiği 15. Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yarışlarına katılan yelken takımları ve sahipleri, Nurol GYO'nun organizasyonunda düzenlenen ‘Kick-Off’ partisinde bir araya geldi. İstanbul'a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki Nurol Life Projesi satış ofisinde gerçekleşen partinin ev sahipliğini Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu üstlendi.

Nurol GYO’nun sponsor olarak güç kattığı Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 organizasyonu kapsamında düzenlenen gecede Türkiye’de yelken yarışlarının duayen isimlerinden Bülent Atabay’a Türkiye’de yelken sporunun gelişimine sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye’nin su sporlarında uluslararası bilinirliğini daha etkin hale getirmesi gerektiğini belirten Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, sponsorluk desteği sağladıkları bu organizasyonla Türkiye ve İstanbul’u yelkencilikte bir adım daha ileriye taşıdıklarını söyledi. Yelken sporuna ilgi duyanların belli bir kültür ve gelir grubunu temsil ettiklerine dikkat çeken Hatipoğlu “Bu paha biçilemez tanıtım ve spor şenliğine adımızı yazdırmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu arada genç ve kıdemli yelkencileri buluşturduğumuz ve onuruna düzenlediğimiz bu gecede yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye’ye yelkenciliği sevdiren Bülent Atabay’a katkıları için teşekkür ediyoruz “ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181