Çiçek Kardeşler’den İzmir'e örnek ‘dönüşüm’ projesi geliyor!
Şu anda kentsel dönüşüm adı altında ‘eskisini yık, yenisini yap’ mantığıyla hareket edildiğini dile getiren Çiçek, dönüşümün mutlaka ada bazlı ve sosyal donatıları da içeren nitelikte olması gerektiğini vurguladı. Kentsel dönüşüm kapsamındaki ilk projelerine hazırlandıklarını kaydeden Mustafa Çiçek, şehir merkezinde özel bir konut projesi gerçekleştireceklerini belirtti. Yüksek yapılardan oluşacak 300-400 konutluk bu projenin kentsel yenileme konusunda örnek gösterileceğini söyleyen Mustafa Çiçek, şunları söyledi:

‘Deniz manzaralı’
“Bugüne kadar kendi arsalarımız üzerinde konut üretiyorduk. İzmir’in ihtiyacını karşılamak için kentsel yenileme projesine imza atma kararı aldık.”

Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, bölgede tamamen yenilenmiş bir alan oluşturacaklarını vurguladı, “Konutlar, deniz manzarasına sahip olacak. İnsanlar, metroya yürüyerek ulaşabilecekler. 2018 yılı sonunda proje detayları netleşecek” dedi.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181