Sönmezoğlu'nun model projesi Güzelkent Konutları!
Son dönemlerde Ege Bölgesi'nin gelişen lokasyonlarının başında gelen İzmir Seferihisar'da konut projeleri de arttı. Bu bölgede "Güzelkent Konutları" projesine başladıklarını anlatan Sönmezoğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, "Yaklaşık 30 yıllık tecrübemize dayanarak, bölgeye yatırım yapmak isteyenlerin vakit geçirmeden adım atmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

VİZYON PROJEMİZ
Yapımına başladıkları Güzelkent Konutları'nın ilçede şu ana kadar yapılan en modern ve lüks binalar olduğunu belirten Budak, şöyle konuştu: "Seferihisar merkez ve Sığacık arasında şehrin dokusuna uygun muhteşem bir proje inşa ediyoruz. Akıllı ev sistemleriyle donattığımız konutlarımız güvenli, kişiye özel kapalı yer altı otoparklı, sauna ve fitness salonları bulunan, ful özel ankastre setli ve geniş peyzaj alanına sahip. Çok önemsediğimiz bu vizyon projemizi 2017 yılında tamamlamış olacağız. Yapım aşamasında özel fiyat seçenekleri sunuyoruz. Seferihisar'ın en güzel koylarına 3 kilometre mesafede yer alan konutlarımız 8 blok 75 daire ve 4 dükkandan oluşuyor."

BÜYÜKŞEHİRDE YAŞAYANLAR
Büyükşehirlerde yaşayan insanların özellikle İstanbulluların Seferihisar'a ilgi gösterdiğini söyleyen Sönmez Budak, firmalarının marka değerine yakışacak ve Seferihisar'ın "sakin şehir" felsefesine uyumlu evler inşa ettiklerini ve gördükleri talebin çok yüksek olduğunun altını çizdi. Budak, şöyle devam etti:

"1987 yılında girdiğimiz inşaat sektöründe 2010 yılından itibaren Sönmezoğlu adıyla modern yapılar yapmaya devam ediyoruz. İzmir ve çevresinde binlerce inşaat yaptık ve taahhütlerimizin tamamını zamanında yerine getirdik. Şirketimizin marka değerine çok güveniyor, korumak ve yükseltmek istiyoruz. Bu noktada adımızı taşıyan binalarımızda önceliğimiz memnuniyet. Şimdi yatırımlarımızın yönünü Seferihisar ve çevresine çevirdik. Çünkü Seferihisar, son yıllarda yakaladığı markalaşmayla, insanların yaşamayı hayal ettiği bir yer haline geldi. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden sıkılan insanlar, İzmir merkeze 30 dakika, havaalanına 40 dakika, Çeşme'ye 50 dakika, Kuşadası'na 1 saat mesafede olan Ege kıyısında yaşamayı istiyor."

YÜKSEK KALİTEDE YASAM KEYFİ
İlçede fiyatların hala uygun olduğunu ve her geçen gün artmaya devam ettiğini ekleyen Budak, "Popülaritesi her geçen gün artan bu bölge, hem yaşamak hem de akıllı bir yatırım yapmak isteyenler için Türkiye'de en doğru yerlerin başında geliyor. Yaklaşık 30 yıllık tecrübemize dayanarak, bölgeye yatırım yapmak isteyenlerin vakit geçirmeden adım atmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

YURTDIŞINDA DA TANINIYOR
Bölge hakkında bilgi veren Sönmez Budak, "Merkezi İtalya'da bulunan yaşamın kolay olduğu kentlerin uluslararası ağı "Cittaslow" (Sakin Şehir) unvanıyla birlikte adını Türkiye'de ve dünyada duyuran Seferihisar, 49 kilometre sahil şeridi, tarihi, doğası, yerel ürünleri ve bozulmamış coğrafyasıyla, son dönemde herkesin yaşamayı hayal ettiği yerlerin başında geliyor. Emlak sektörünün uzman firmaları, 2015 yılında İzmir'in en çok değerlenen ilçesinin Seferihisar olduğunu açıklamıştı" dedi.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181