Kocasinan Zümrüt'e Vezirler Yol Projesi geliyor!
Kocasinan Belediyesi, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi bir şekilde karşılamak amacıyla topografyanın müsait olduğu yerlerde imar planlamasını yeniledi. Kocasinan Belediyesi yeni yapacağı yollar ile daha çağdaş, daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli alt ve üst yapı inşa etmeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt Mahallesi’ne yapılacak olan Vezirler Yol Projesi’nin Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini söyledi.

“Yeni planlanan bölge ve yollar da ulaşım yollarını önceden planlanarak yapacağız.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni yollar yaparken çevresinde binalar oluşmadan bütün her şeyi kapsayan ulaşım yolları yapacağız. Yani yapılacak yeni yollarda üst yapı, alt yapı, bisiklet yolu, yaya yolu ve araç yolu faaliyetleri gibi çalışmalar önceden planlanarak yapılacaktır. Bunun ilk örneğini de Zümrüt Mahallesi’nde hayata geçiriyoruz” dedi.

‘Yol medeniyettir’ anlayışı ile 116 mahallede yeni yollar yaparak ve mevcut yolları yenileyerek, ulaşımı daha konforlu hale getirdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “2016 yılında 99 kilometre asfalt yol, 100 bin metrekare yaya yolu, 5 bin araçlık otopark yaptık. Yeni asfalt şantiyemizle bu yıl içerisinde ilçe genelinde planladığımız 160 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, ‘Daha Güçlü Türkiye’ ve ‘Yeni Kocasinan’ için 116 mahallemizde ulaşımdan altyapıya, çevreden kültür-sanata, eğitimden spora, pazar yerinden temizlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda yatırım yapmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Kocasinan’ı geleceğe taşıyarak dünya standartların üzerine çıkartacağız ve ‘Yeni Kocasinan’ örnek teşkil edecek” ifadelerini kullandı. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181