Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, ilçedeki projeleri vatandaşlara tanıttı!
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapılan projeleri ilçe halkına göstermek için bir program düzenledi. Vatandaşlarla Ilıca'da kahvaltı da buluşan Başkan Ellibeş onlara yaptığı konuşmada, 2014 seçimlerinde söz verdiğimiz, yaptığımız ve yapmakta olduğumuz projeleri size tanıtmak ve seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin seçime 1 sene kala %90'nını gerçekleştirmiş durumdayız dedi.

Gölcük’ün tüm mahallelerinden gelen 30 kişilik bir grup ile öncelikle Ilıca’da kahvaltı da buluşan Başkan Ellibeş, bir konuşma yaptı ve ardından mahalle sakinlerine ilçemizde devam eden projeler gezdirildi.

“Halkımızı Memnun Edebilmek İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”
Kahvaltı sonrasında vatandaşlara seslenen Başkan Ellibeş şunları söyledi: “Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Gerçekten bu birlikteliğimizin kıymetini çok ama çok iyi bilmemiz gerekiyor. Her türlü değerin ve kişisel beklentilerimizin üzerinde bu toplum için, bu vatan için, milli ve manevi değerimiz için, çalışan bireyler olarak bugün burada buluştuk. 160 bin nüfus olan bir ilçede herkesi mutlu edebilmek için biz elimizden geleni yapıyoruz, herkesi mutlu etmek adına çalışmalarımız hiç yorulmadan devam ettiriyoruz. Bugün burada sizinle toplanmamızın amacı 2014 seçimlerinde söz verdiğimiz, yaptığımız ve yapmakta olduğumuz projeleri size tanıtmak. 3.dönemimizde seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin seçime 1 sene kala %90’nını gerçekleştirmiş durumdayız. Bu projeleri sizlerin de yerinde görmesini istiyoruz. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar Projeleri Yerinde Gördü
Konuşma sonrasında Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, mahallelerden gelen vatandaşlarla beraber ilk sanayi sonra Migros yıkım alanı sonra Yalı Evleri, Yukarı Değirmendere Kent Meydanı, İhsaniye Kent Meydanı, Sivritepe Kentsel Dönüşüm Alanı, Yalı Evleri ziyaret edildi. Vatandaşlar projeleri yakından görürken, ilçemizde nelerin yapıldığını da öğrenmiş oldular ayrıca Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçenlere de teşekkürlerini ilettiler.

Gölcük Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181