Aquacity Denizli'de örnek daire hazır!
Aquacity yaşamım yansıtan ve samimi tarzda dekore örnek daireleriyle büyük ilgi gören projede daire teslimleri Haziran 2017'de başlayacak. 1.500 TL'den başlayan taksitlerle 48 ay vade farkı ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunan Aquacity'den ev sahibi olacaklar, Denizli'de benzeri görülmemiş sosyal donatılardan yararlanmanın yanı sıra evlerinin altındaki Aquamall alışveriş merkezi ile de yepyeni bir yaşam konseptiyle tanışacak.

ÇAM KORUSU MANZARASI
Sunduğu benzersiz sosyal olanaklar ve yaşam alanlarıyla da Denizli'yi yepyeni bir konut konseptiyle tanıştıracak olan Aquacity Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların yer alacağı alışveriş merkezi, hemen yanı başındaki Çam Korusu'nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayacak.

DENİZCİ KONSEPTLİ DAİRELER
Aquacity Denizli'de konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü; modern edilen örnek daireler, evini kendi dekore etmek isteyenlere de ilham veriyor. Farklı konseptlerde hazırlanan örnek dairelere, konut alan ya da almak isteyen Denizlililerin ilgisi ise hayli büyük. Su ve yeşil temalı projenin 1+1 örnek dairesi "denizci" konseptiyle tasarlandı. Deniz yaşamına ilgi duyanların zevkine göre dekora edilen evde iç mekân malzemeleri seçilirken de konsepti destekleyen açık renkler ve doğal dokular tercih edildi. Aquacity Denizli konut projesinin 121m2 kullanım alanlı 3+1 örnek dairesinin konsepti içinse "doğa"dan ilham alındı. Bir ailenin tüm ihtiyaçlarına göre dekore edilen evde, iç mekân malzemeleri doğanın ton ve dokularını yansıtıyor.

PEŞİNDE YÜZDE 12 İNDİRİM
Sinpaş'ın 42 yıllık güvencesiyle, konut satış fiyatının %70'i ve üzeri oranda yapılan peşin ödemelerde % 12 indirim ya da 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunan Aquacity Denizli'de 1.500 TL'den başlayan taksitlerle ev almak mümkün.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181