Sinpaş'tan Ankara ve İzmire 3 yeni proje!
Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, halka arzdan bu yana geçen 10 yılda 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, "Halka arzdan bu yana, 4,2 milyar TL ciromuz ile gayrimenkul sektöründe büyük bir başarı elde ettik" dedi. 2015 yılında yeni projelerle birlikte yakaladıkları büyüme ivmesini bu yıla taşıdıklarını dile getiren Gacemer, "10 yılda 150 milyon TL temettü dağıtımı gerçekleştirdik, bunun sadece 40 milyon TL'lik kısmı 2015 yılında dağıtıldı. Bugüne kadar 600 milyon TL'lik sermayemizin yüzde 25'i tutarında temettü verdik" diye konuştu. Yeni modeller bul ar akban ka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman tek nikleri geliştirdiklerini anlatan Gacemer, "Sinpaş GYO olarak konuta erişime odaklanıyoruz. Uygulanan finansman modelimizle tüketiciye konut erişiminde kolaylık sağlıyoruz" dedi.

Seba Gacemer, yeni projelerle birlikte 2016 yılının ciro hedefini revize ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz."  

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181