TOKİ Manisa'da toplam 105 konut 30 Ocak'ta satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa Demirci projesi kapsamında yer alan 42 adet standart konut ve 63 adet alt gelir grubu konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. 

Manisa Demirci Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 42 adet konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Manisa Demirci Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 30 Ocak 2017 – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecektir.

TOKİ Manisa Demirci standart konutları sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.




TOKİ Manisa Demirci alt gelir grubu konutları sözleşme imzalama esnasında, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında sırasında bankaca tahsil edilecek.



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181