Tokat Karşıyaka Spor Kompleksi açıldı!
Tokat Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi Atatürk Kültür Sarayı yanında inşaat çalışmaları tamamlanan spor kompleksinin açılışı törenle yapıldı. Yaklaşık 2.2 milyon TL'ye mal olan spor kompleksin açılışı konuşmasını yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gençlere 19 Mayıs Bayramda güzel bir sürpriz yaptıklarını ifade ederek, "Karşıyaka Mahallemizde yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kurulu olan spor kompleksimizin açılışını yaparak gençlerimize armağan ettik." dedi.

Geçen yıl 19 Mayıs’ta da yine gençler için Tokat Belediyesi Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ; “Gençler bizim her şeyimiz. Geleceğimiz onlara emanet. Bu yıl da Karşıyaka semt spor kompleksimizi açmış bulunmaktayız. 1500 m2’lik kapalı alana sahip bu kompleksimiz son derece modern olarak yapıldı. Buranın yapılmasının birçok kurumumuzun emeği oldu. İl Özel İdaremiz 650 Bin TL’ye yakın bir rakamla destek oldular. 490 Bin TL Spor Toto teşkilatından bir yardım oldu. Geri kalan 1.2 Milyon TL’yi ise belediyemizden karşıladık. Emek veren herkese her kuruma teşekkür ediyorum. İnşallah semt spor komplekslerimizi artıracağız. Bir tane de Parekende Mahallesinde mahalle konağımızın yanındaki bir alana inşa edeceğiz. Spora desteğimiz devam edecek. Birlik ve beraberliğimizle kardeşlik ve vatan aşkımızla bu topraklarda yaşamaya gençliğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Parkımıza da 15 Temmuz Şehitlerinden Zafer Koyuncu’nun ismini verdik. Allah onlardan razı olsun. Bu ülke için canlarını seve seve feda ettiler. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Parkımızın ve Spor Kompleksimizin şehrimize, bölgemize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından spor kompleksinin açılışı AK Parti Tokat Milletvekilleri Prof. Dr. Coşkun Çakır ve Av. Zeyid Aslan’la birlikte Tokat protokolü tarafından yapıldı. Kapalı alanda kafeterya soyunma odaları üst katında ise satranç bilardo gibi oyun oynaya bileceği spor kompleksinin açık alanında ise sentetik çim sahalar, voleybol, basketbol sahaları, kaykay pisti yer alıyor.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181