İşte TOKİ'nin başvuruları devam eden konut projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin bir çok şehrinde konut projesi üretiliyor. TOKİ'nin başvuruları devam eden konut projeleri siz okurlarımız için derledik...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mah. 1. Etap 2. Kısım Konut Projesi - 1103 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Adana Seyhan Barış Mah. 1. Etap 2. Kısım projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Adana Ceyhan Konut Projesi - 214 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Adana Ceyhan projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar Konut Projesi - 4 adet konut
TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 06 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Aksaray Merkez Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt Konut Projesi - 13 adet konut
TOKİ Aksaray Güzelyurt konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 05 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Güzelyurt Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi - 11 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Ankara Haymana - 2 adet konut
TOKİ Ankara Haymana konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 14 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın yalnızca Haymana Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap (Standart) - 66 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Ankara Nallıhan Konut Projesi - 2 adet konut
TOKİ Ankara Nallıhan konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Temerküz şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap Konut Projesi - 122 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 18 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Bilecik Pazaryeri konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 19/07/2017 – 29/12/2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Bitlis Merkez Konut Projesi - 48 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Bitlis Merkez projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Bursa İznik Konut Projesi - 165 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Bursa İznik projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Denizli Karahayıt Konut Projesi - 24 Adet konut
TOKİ Denizli Karahayıt konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap Toplu Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili Bankanın tüm yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Erzincan Merkez Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu Konut Projesi - 12 adet konut
TOKİ Erzincan Yoğurtlu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 29 Eylül 2017 tarihine kadar ilgili Bankanın Erzincan Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Konut Projesi - 204 adet konut
TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz - 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ İstanbul Ataşehir Şerifali Konut Projesi - 25 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ İstanbul Ataşehir Şerifali projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ İzmir Tire Konut Projesi - 2 adet konut
TOKİ İzmir Tire konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 64 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir Grubu projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Standart Konut Projesi - 55 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Standart projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 26 adet konut
TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 07 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Kırıkkale Çelebi Konut Projesi - 5 adet konut
TOKİ Kırıkkale Çelebi konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli Konut Projesi - 26 adet konut
TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 26 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap Konut Projesi - 39 adet konut
TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kırıkkale Delice Karabekir Köyü Konut Projesi - 29 adet konut
TOKİ Kırıkkale Delice Karabekir Köyü konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili Bankanın Tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi Konut Projesi - 6 adet konut
TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Malatya Darende Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Malatya Darende konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ağustos – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Temerküz şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi - 20 adet konut
TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere Konut Projesi - 2 adet konut
TOKİ Niğde Çamardı Bademdere konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 06 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın yalnızca Çamardı Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap Konut Projesi - 4 adet konut
TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ordu Mesudiye Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Ordu Mesudiye konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Sapanca Konut Projesi - 325 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Sakarya Sapanca projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Sakarya Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Sakarya Adapazarı Camili Mahallesi 1. Bölge konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Samsun Bafra Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Samsun Bafra Konut Projesi konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında Temerküz şube olan T.Halk Bankası Tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap (Standart) Konut Projesi - 16 adet konut
TOKİ Samsun Ladik 2. Etap (Standart) konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 5 adet konut
TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Sivas Gemerek Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Sivas Gemerek konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 30 Eylül 2017 tarihine kadar bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Merkez Tabakhane Yenicuma Konut Projesi - 16 adet konut
TOKİ Trabzon Merkez Tabakhane Yenicuma konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10/07/2017 – 29/12/2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Tunceli Hozat Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Tunceli Hozat konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 30 Eylül 2017 tarihine kadar ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi - 121 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Yozgat Saraykent Konut Projesi - 13 adet konut
TOKİ Yozgat Saraykent konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Yozgat Saraykent Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Yozgat Aydıncık Konut Projesi - 86 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Yozgat Aydıncık projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konut Projesi - 134 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 43 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir Grubu projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Konut Projesi - 13 adet konut
TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Çankırı Kızılırmak Konut Projesi - 28 adet konut
TOKİ Çankırı Kızılırmak konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 07 Ağustos – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Kızılırmak Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konut Projesi - 117 adet konut
TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Çorum Dodurga Konut Projesi - 37 adet konut
TOKİ Çorum Dodurga konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Çorum-Dodurga Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 17 adet konut
TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Konut Projesi - 3 adet konut
TOKİ Çorum Merkez Celilkırı konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10 Ağustos – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap Konut Projesi - 919 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap Konut Projesi - 84 adet konut
TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 15 Ağustos – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 122 adet konut
TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10 Temmuz - 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181