Grohe Work Smarter Tır’ı 6 Nisan'da Bursa'da!
Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan Grohe, ürünlerini Türkiye’nin pek çok ilindeki müşterileri ile buluşturarak daha yakından incelemelerine ve bilgilenmelerine olanak verecek bir Work Smarter Tır Turu düzenliyor. Avrupa genelinde 30 farklı ülkede 1000’e yakın durakta tüketicilerle ve sektör profesyonelleriyle buluşan Grohe Work Smarter Turu, Türkiye gezisinde tarihteki en büyük tura imza atacak. Grohe ürünleriyle donatılan TIR, 6 - 30 Nisan 2016 arasında Türkiye’yi dolaşıyor ve 14 şehirin merkezi noktalarında sektör profesyonelleri ve tüketicilerin ziyaretine açılıyor.

Grohe Work Smarter Türkiye Turu kapsamında yola çıkacak mobil showroom görevi gören ve su bağlantısı olan XL Tır, ürünleri deneyimleme şansı sunarken, Grohe eğitmenleri, ekranlar ve animasyonlar ile ürünler, montajlama ve sistemler hakkında detaylı bilgiler aktaracak. Ayrıca tesisatcılara özel smart sadakat programının lansmanı da tır turu programı esnasında yapılırken, kayıt olan tesisatçılara Hoşgeldiniz hediyeleri verilecek.

Grohe Work Smarter Tır’ı Türkiye turuna 6 Nisan’da Bursa’dan başlarken sırasıyla İzmir, Bodrum, Denizli, Antalya, Alanya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Ankara, Samsun ve Eskişehir ve Adapazarı’nı dolaştıktan sonra 26 Nisan’da İstanbul’a ulaşacak. Grohe Work Smarter Tır’ı turunun son 5 gününde de İstanbul’un farklı rotasyonlarında Grohe müşterileri ve tüketicilerinin ziyaretine açık olacak.

Grohe Work Smarter Tır’ı sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşurken birçok indirim kampanyasını da Türkiye’nin dörtbir yanına ulaştıracak. 
Grohe Work Smarter Tır Turu’yla eş zamanlı olarak, Grohe satış noktalarında Eurosmart Lavabo Bataryası, New Tempesta Duş Seti ve Eurosmart Banyo Bataryası üçlüsü, ve New Tempesta Duş Sistemi ve Grotherm 1000 Banyo Bataryası farklı setler halinde sunulacak indirim kampanyaları kapsamında tüketicilere sunulacak. Üstelik Axess üye işyeri Grohe satış noktalarında 9 aya varan taksit imkanıyla. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181