Yüreğir Atakent konutları kura çekilişi yapıldı!
Adana İli Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi “ Sosyal Konut Projesi ” kapsamında Belediyemiz tarafından inşa ettirilen 644 adet 91,64 m ²’ lik (2+1) konut için; 27.03.2018 tarihinde Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’ nda (Stadyum Yanı Seyhan/ADANA ) Saat 10:00’ da Adana 15. Noterliği tarafından kura çekilişi yapılacaktır. 

Kurada adı açıklanan asil ve yedek vatandaşların en geç 03.04.2018 günü mesai bitimine (17:00) kadar gerekli evrakları Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kurada adı açıklanan vatandaşların eksik, yanlış, sahte evrak sunması, katılım şartlarına uygun olmaması veya ön görülen sürede peşinatı yatırmaması halinde, şartlara uyan yedek üye listesinden sıraya göre hak sahibi belirlenecektir. 

Gerçeğe aykırı veya yanıltıcı beyanda bulunulması halinde, şahıs kurada hak sahibi olsa dahi konut alma hakkı iptal edilecek ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Hak sahipleri listesi 09.04.2018 günü www.yuregir.bel.tr. adresinde açıklanacaktır.

İsmi açıklanan vatandaşların en geç 13.04.2018 tarihi mesai bitimine (17.00) kadar, asgari peşinat bedeli olan 27.000,00 ₺ bedeli Ziraat Bankası Mustafa Kemal Paşa Şubesi 33656102-5060 numaralı Yüreğir Belediyesi Sosyal Konutlar hesabına yatıracaklardır. 16.04.2018 ile 20.04.2018 tarihleri arasında da Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanacaktır. 

Konut inşaat seviyesi % 70’ e geldiğinde geriye kalan borç tutarı (peşinat harici tutarı) 2 hafta içerisinde Ziraat Bankası Mustafa Kemal Paşa Şubesi 33656102-5060 numaralı Yüreğir Belediyesi Sosyal Konutlar hesabına, herhangi bir banka tarafından kredi kullanılmak suretiyle veya peşin olarak yatıracaklardır. (2 hafta içerisinde ilgili banka hesap numarasına yatırılmaması halinde söz konusu konut satışı iptal edilerek peşin yatırılan bedel geri faizsiz olarak iade edilerek sırayla yedek üyelere konut hakkı sağlanacaktır.) 

Başvuru sahibinin belirtmiş olduğu adrese tebligat yapılmadığı/yapılamadığı takdirde, Yüreğir Belediyesi’nin resmi internet adresi olan www.yuregir.bel.tr’de yayınlanacak duyurular, başvuru sahibinin adresine yapılmış ve bilgisi dâhilinde sayılacaktır.

İSTENİLEN BELGELER
Ailedeki çalışanların, Çalıştıkları kurum ve kuruluşlardan sağlayacakları yetkili amirce onaylı ücret veya maaş bordrosu.
Çalışmıyor ise (örnek:eşi, 18 yaşından büyük çocukları) gelirinin olmadığına dair Sosyal Güvenlik Kurumlarından ve Vergi Dairesinden ilişiksiz belgeleri.
Emekli ise; Bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik Kurumlarından alacakları gelirlerini gösterir belge. 
Kendi hesabına çalışanlar ve yukarıda sayılmayan ekonomik ve ticari faaliyette bulunanlar ise Vergi dairesinden alacakları 2017 Yılı kazancını gösterir belge.
Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği. Nüfus dairesinden bu belge istenirken belgenin altında yerleşim yeri yazması istenecektir. Aksi takdirde ikametgâh getirilmesi gerekmektedir.
Başvuru sahibi evli veya dul olması gerekmektedir. (Bekâr vatandaşlar başvuruda bulunamaz)

Yüreğir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice 6 yıl önce

ne zaman isim listesi yayınlanacak

Avatar
ömer ataş 6 yıl önce

liste ne zaman yayınlanacak

Avatar
Hulya 6 yıl önce

isim listesi yayinlandimi

Avatar
Şengül demir isim varmi 6 yıl önce

Avatar
fatma 5 yıl önce

satlık daire varmı elinizde

banner182

banner181