Adana TOKİ satış fiyatları!
Adana TOKİ satış fiyatları ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye genelinde alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik konutları inşa etmekte olan TOKİ Adana projeleri de inşaa etmeye devam ediyor. 

Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile yada kuralı olarak konut alıcılarına sunuluyor. TOKİ tarafından açık ve kuralı olarak satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

İşte Adana TOKİ satış fiyatları ve projelerinde detayları;

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamında inşa edilen 9 adet dairenin satışa çıkacağı Seyhan Barış TOKİ projesinde satışlar 4 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede yer alan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İli Şubeleri tarafından yapılacak. Seyhan Barış TOKİ fiyat için tıklayınız.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Adana Sarıçam Buruk TOKİ başvuruları 24 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvurular T.C. Ziraat Bankası AŞ. ve T. Halk Bankası AŞ. tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Adana Sarıçam Buruk TOKİ fiyat için tıklayınız.

3+1 nitelikli 2 konut ve 2+1 nitelikli 3 konutun satışa satışa sunulacağı Adana Ceyhan 499 Konut Projesinde satışlar 4 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak.Ceyhan TOKİ projesinde yer alan dairelerin satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Adana İli Ceyhan İlçesi Şubeleri tarafından yapılacak. Ceyhan TOKİ fiyat içi tıklayınız.

Adana TOKİ satış fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181