Adıyaman Mara ve Musalla kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor!

Mara ve Musalla mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Aplak ve firma yetkilileri, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mara ve Musalla mahallelerindeki 8,5 hektarlık alanda sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürü Abdullah Aplak ile çalışmaları yürüten Gedaş A.Ş. yetkilileri, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Şube Müdürü Aplak ve firma yetkilileri, sürdürülen çalışmalar hakkında Başkanımıza bilgi verdi.

Başkanımız da yapılan ziyaretle ilgili olarak, “Mara ve Musalla mahallelerimizde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürü Abdullah Aplak Bey ile çalışmaları yürüten Gedaş A.Ş. firması yetkilileriyle son durumu görüştük. İnşallah kentsel dönüşümde istediğimiz hedeflere en kısa sürede ulaşacağız” dedi.

Adıyaman Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181