Afyonkarahisar'da 50'yi aşkın gazeteci daha ev sahibi olacak!
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği'nin 5 ay önce başladığı TOKİ daireleri için çalışmada büyük bir aşama kaydedildi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın sözü yere düşmedi. İnternet habercileri Derneğine 69 adet dairenin TOKl tarafından tahsis edilmesinin ardından başlatılan çalışmada mutlu sona ulaşıldı. Milletvekili Ali Özkaya'nın destekleri ve Toplu Konut idaresi yetkililerin rehberliği ile Afyonkarahisar'da 50'yi aşkın gazeteci daha ev sahibi olacak.

HALK BANKASI'NDA SÖZLEŞME İMZALANACAK
Satışa sunulan 69 adet konut için 25.12.201729.12.2017 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanacak. Kurasını çeken hak sahipleri bu tarihler arasında Türkiye Halk Bankası Afyonkarahisar Kocatepe Şubesine müracaatta bulunacak. Ön ödemeler ve satış sözleşmesi belirttiğimiz tarihler arasında Halk Bankası tarafından yapılacak.

Gazeteciler evlerine kavuşuyor
Afyonkarahisar Internet Habercileri Demeği'nin yaklaşık 5 aylık gayreti sonucunda, Toplu Konut İdares'nin evleri için kura çekimi gerçekleştirildi. 50'yi aşkın gazeteci, noter huzurundaki kura çekimine katılarak ev sahibi olmaya adım attı.

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Demeği'nin 5 ay önce başladığı TOKl daireleri için çalışmada büyük bir aşama kaydedildi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'nın sözü yere düşmedi. İnternet habercileri Derneğine 69 adet dairenin TOKl tarafından tahsis edilmesinin ardından başlatılan çalışmada mutlu sona ulaşıldı. Milletvekili Ali Özkaya'nın destekleri ve Toplu Konut İdaresi yetkililerin rehberliği ile Afyonkarahisar'da 50'yi aşkın gazeteci daha ev sahibi olacak.

"ÖZKAYA HER ADIMDA YANIMIZDA OLDU"
Toplu Konut İdaresi'nin Zafer Mahallesindeki yeni konutlarından gazetecilere ayrılan 2+1'lik kontenjan için kura çekimi, Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Noterin de hazır bulunduğu çekilişte konuşan Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Dağhan, "Bu yola Allah rızası için çıktık. Allah yardım etti ve bugün kura çekimine geldik. Bizim amacımız gazeteci arkadaşlarımızı ev sahibi yapabilmekti. Bu doğrultuda yoğun bir mesai harcadık. Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya, bizim her adımımızda yanımızda oldu. Kendisine hassaten teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun." dedi.

LİSTEYİ TOKİ ONAYLADI
Dağhan, gazetecilikle iltisaklı taliplilerden bir liste yaptıklarını hatırlatarak, "Evler için liste oluştururken hiçbir ayrım yapmadık. Yelpazeyi geniş tuttuk. Yerel gazetelerimizde, internet sitelerimizde, televizyonlarımızda çalışan gazetecilerin evlerinin olması için yoğun bir çaba harcadık. 'Evi olan tekrar bu kuraya girdi' söylentileri yayıldı. Biz kimin evinin olduğunu bilemeyiz. Ancak liste TOKİ tarafından onaylanarak bize gönderildi. Bu kura çekimi gazetecilerimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ÖZKAYA VE TOKİ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ismail Ögeday da "Ramazan ayından sonra çıktığımız yolda Allah bizi utandırmadı. Sayın Milletvekilimiz Ali Özkaya ve TOKİ yetkilileri bizim gayretimizi gördü ve Derneğimize TOKİ dairelerinden kontenjan ayrıldı. Bu konuda bizlere destek veren herkese müteşekkiriz" ifadelerini kullandı. Ögeday: "Satışa sunulan 69 adet konut için 25.12.2017-29.12.2017 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmesi imzalattırılacak. Kurasını çeken hak sahipleri bu tarihler arasında Türkiye Halk Bankası Afyonkarahisar Kocatepe Şubesine müracaatta bulunacak. Ön ödemeler ve satış sözleşmesi belirttiğimiz tarihler arasında Halk Bankası tarafından yapılacaktır" dedi.

Alkan Kurt / Gazete 3

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181