AC Yapı Ataşehir Skymark projesi teslim tarihi!
Ac Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan AC Yapı Ataşehir Skymark projesi teslimlerinin Aralık 2019'da yapılması bekleniyor.

İstanbul Ataşehir'de 55 katlı tek blok olarak tasarlanma aşamasında olan AC Yapı Ataşehir Skymark projesi 813 adet konuttan oluşması planlanıyor. 90 milyon 310 bin 400 TL yatırım bedeli bulunan AC Yapı Ataşehir Skymark projesinde 10 adet ticarethenenin de yer alması bekleniyor.

8 bin 873 metrekare alan üzerinde projelendirme aşamasında bulunan ​AC Yapı Ataşehir Skymark projesinde daire planlarının da önümüzde günlerde netleşmesi bekleniyor. AC Yapı Ataşehir Skymark projesi 996 metrekare taban alanına, 119 bin 963 metrekare net inşaat alanı ile tasarlanarak ÇED sürecine girmiş durumda.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181