Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi Çekmeköy'de yükselecek!
14 katlı 14 bloğun yer alacağı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de yükselecek.

211 adet ticari alanın planlandığı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. 137 adet 1+1, 315 adet 2+1, 173 adet 3+1 ve 113 adet 4+1 dairenin bulunacağı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi  Akdeniz İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek.

Karma proje konseptine sahip olan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 3 bin 824 kişinin yaşaması öngörülüyor. Çekmeköy konut projeleri arasında bulunan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi 46 Bin 772 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak.

745 adet bağımsız dairenin yer alacağı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinin yaşam alanları arasında; Yeşil alanlar, spor alanları, açık havuz, güneşlenme terası, basketbol, voleybol ve mini futbol alanları, soyunma odaları, duş wc, fitness-spor salonu ve ayrıca 1600 araçlık kapalı otopark bulunacak.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi nerede? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181