Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinin detayları!
Akdeniz İnşaat imzasıyla yükselecek olan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinin detayları belli oldu. 

14 katlı 14 bloğun yer alacağı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi Çekmeköy konut projeleri arasında bulunuyor. 3 bin 824 kişinin yaşaması planlanan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi karma proje konseptine sahip.

137 adet 1+1, 315 adet 2+1, 173 adet 3+1 ve 113 adet 4+1 dairenin yer alacağı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde yeşil alanlar, spor alanları, açık havuz, güneşlenme terası, basketbol, voleybol ve mini futbol alanları, soyunma odaları, duş wc, fitness-spor salonu ve ayrıca 1600 araçlık kapalı otopark bulunacak.  

Toplam 211 adet ticaret merkezinin planlandığı Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 745 adet bağımsız daire tasarlanıyor. 46 Bin 772 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak olan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi nerede? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181