Akdeniz İnşaat'tan Çekmeköy'e yeni proje; Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi
46 Bin 772 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak olan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi Akdeniz İnşaat imzasıyla yükselecek.

Yeşil alanlar, spor alanları, açık havuz, güneşlenme terası, basketbol, voleybol ve mini futbol alanları, soyunma odaları, duş wc, fitness-spor salonu ve ayrıca 1600 araçlık kapalı otoparkın bulunacağı planlanan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 745 adet bağımsız daire tasarlanıyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin düşünüldüğü Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 137 adet 1+1, 315 adet 2+1, 173 adet 3+1 ve 113 adet 4+1 daire yer alacak. Çekmeköy konut projeleri arasında bulunan Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 211 adet ticari alan planlanıyor.

3 bin 824 kişinin yaşaması öngörülen Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesinde 14 katlı 14 blok bulunacak. Karma proje konseptine sahip.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi nerede? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Akdeniz İnşaat Çekmeköy projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181